Statenweg
Statenweg Geruchten 13 oktober 2009

Stem af op de radio-applicatie van Apple

9to5mac.com heeft een tip binnengekregen dat Apple werkt aan een radio-applicatie voor de iPhone en de iPod touch.

Het voordeel van een applicatie door Apple is dat deze op de achtergrond mag blijven werken. Hierdoor kun je radio luisteren, terwijl je andere taken verricht op de iPhone. Het is ook mogelijk dat de radio een onderdeel wordt van de bestaande iPod-applicatie.

De radio-applicatie zal dezelfde functies krijgen als de FM-radio in de nieuwe iPod nano. Daarmee is het mogelijk om te pauzeren en kunnen muzieknummers die een radiostation uitzendt direct gekocht worden in de iTunes Store. Dit is alleen mogelijk in de VS als het radiostation dit ondersteunt.

De iPhone en iPod touch beschikken over een FM-ontvanger die tot nu toe alleen gebruikt werd voor Nike+ De in september uitgebrachte Zune HD van Microsoft beschikt ook over een FM-radio.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stem af op de radio-applicatie van Apple
Sluiten