Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 2 oktober 2009

Snow Leopard op 18 % van alle Macs

Dat Snow Leopard populair is bleek al uit eerdere berichten over de verkoop van het nieuwe besturingssysteem in de eerste twee weken dat het te koop was. Deze trend heeft zich doorgezet, en inmiddels staat Snow Leopard op ongeveer 18 % van alle Macs waarmee geïnternet wordt.

Dit blijkt uit de cijfers van Netapplications, die de bezoekers van duizenden websites bij elkaar optelt en met elkaar vergelijkt. Opvallend is dat het aandeel van Snow Leopard in het weekend hoger is dan door de week. Dit is te wijten aan het feit dat veel mensen met een kantoorbaan verplicht zijn tot het werken met Windows.

Op OMT ligt het aandeel van bezoekers met Snow Leopard nog een stuk hoger. Bijna 60 % van alle OMT-bezoekers gebruikt al Snow Leopard. Voor Leopard is dit 33,62 %.

Reageer op artikel:
Snow Leopard op 18 % van alle Macs
Sluiten