Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 6 oktober 2009

Mac OS X 10.6.2 wordt flinke update

Vanaf vandaag wordt de volgende update van Snow Leopard getest, versie 10.6.2. In vergelijking met de eerste 10.6.1 update voor Snow Leopard is deze flink groter, tot nu toe weegt de update namelijk al 445 MB.

De eerste build van deze update, 10C514, brengt een lange lijst met veranderingen en oplossingen voor problemen met zich mee. De update zal zich richten op bijna elk onderdeel van het besturingssysteem, van programma’s als QuickTime tot bijvoorbeeld functies als Spotlight en Time Machine.

De update pakt zelfs problemen aan met hardware zoals USB en Bluetooth. Ook worden problemen verholpen die te maken hebben met AppleScript, Xtype, OpenCL en de grafische drivers van het systeem. Wanneer de update beschikbaar komt is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Mac OS X 10.6.2 wordt flinke update
Sluiten