Statenweg
Statenweg Nieuws 11 oktober 2009

Kort nieuws: verbeteringen MobileMe en Q&A in de Apple Store

Kleine verbeteringen MobileMe
Apple heeft een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd in de online dienst MobileMe. Zo is Find my iPhone voortaan direct te benaderen via de toolbar boven in het scherm. Ook is er een nieuwe pagina voor de publieke map van iDisk die hetzelfde uiterlijk heeft als de rest van me.com. Daarbij is het mogelijk bestanden middels drag-and-drop te verplaatsen tussen mappen. Voorkeuren voor iDisk, zoals het instellen van een wachtwoord en het wel of niet toestaan dat bezoekers bestanden kunnen uploaden, verplaatsen en verwijderen, vind je voortaan via www.me.com/idisk. Lees het support document voor een compleet overzicht.

Vragen & antwoorden in de online Apple Store
Klanten van de online Apple Store kunnen hun oordeel over een product delen met anderen door een review te schrijven. Apple heeft daar nu de mogelijkheid aan toegevoegd om vóór een aankoop in de online Apple Store vragen over producten te stellen aan andere kopers. Zo wordt kennis en ervaring gedeeld om nieuwe klanten te helpen bij hun oriëntatie. Na het stellen van een vraag kun je via e-mail gewaarschuwd worden als er een reactie is verschenen. Alle vragen en antwoorden worden vóór plaatsing beoordeeld door Apple.

Reageer op artikel:
Kort nieuws: verbeteringen MobileMe en Q&A in de Apple Store
Sluiten