Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 2 oktober 2009

Kapotte iPhone zorgt voor veel frustratie

Een man die zijn kapotte iPhone gisteren meenam naar een Apple Store in het Kenwood Towne Center in Ohio, probeerde zijn frustraties hierover wel heel erg duidelijk te maken.

Nadat Donald Goodrich rustig zijn probleem had voorgelegd aan een werknemer van de Apple Store, zei hij dat hij zo boos was dat hij een 9mm pistool zou kunnen afvuren op zijn iPhone, waarna hij onder zijn shirt ook daadwerkelijk een 9mm pistool vandaan haalde om hem vervolgens te richten op het toestel.

De werknemer liet Goodrich vervolgens over aan een Apple Genius, die bewees meer aan te kunnen dan de problemen die hij dagelijks krijgt voorgelegd. De Apple Genius heeft de man bezig gehouden, zodat in de tussentijd de politie gebeld kon worden, waarna de man gearresteerd werd. Hoewel de man een wapenvergunning had kan hij toch gestraft worden voor het incident, omdat hij niet direct vertelde dat hij een pistool bij zich droeg.

Reageer op artikel:
Kapotte iPhone zorgt voor veel frustratie
Sluiten