Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 27 oktober 2009

Geen nieuwe Apple producten meer in 2009 [u]

Wie met de pinpas in de aanslag hoopvol afwacht tot Apple de nieuwe MacBook Pro of Apple Tablet gaat introduceren, zal hier in ieder geval tot 2010 op moeten wachten. Volgens Apple VP Phil Schiller gaat Apple in 2009 namelijk geen nieuwe producten meer uitbrengen.

Deze kleine maar opvallende mededeling liet Schiller los tijdens een 1-on-1 persbriefing met Gizmodo. Dit is redelijk opvallend te noemen, omdat Apple van tevoren meestal helemaal niks los laat als het om de introductie van nieuwe producten gaat.

Ook de nieuwe MacBook Pro’s waar OMT gisteren over schreef hoeven we dus niet te verwachten voor 2010. Wie niet kan wachten met het uitgeven van zijn geld zal het dus moeten doen met de onlangs geïntroduceerde iMac, Mac mini of MacBook

Update
Ook vorig jaar rond deze tijd liet Apple ‘ontglippen’ dat er pas het volgende jaar weer nieuwe producten zouden komen.

Update 2
Apple schijnt te hebben gebeld naar Gizmodo met de mededeling dat de juiste quote van Phil Schiller “The holiday lineup is set” zou zijn geweest. Nieuwe Apple producten die dit jaar verschijnen zijn dus nog niet helemaal uitgesloten…

Reageer op artikel:
Geen nieuwe Apple producten meer in 2009 [u]
Sluiten