Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 9 oktober 2009

DoubleTwist concurreert nu ook met iTunes Music Store

DoubleTwist, het programma van DVD Jon dat een soort ‘open’ versie van iTunes is doordat het synchronisatie van bestanden toestaat met meer apparaten dan alleen iPhones en iPods, gaat op nog meer manieren met iTunes concurreren. De nieuwe versie van DoubleTwist bevat namelijk een heuse Music Store.

De DoubleTwist Music Store is eigenlijk gewoon de Amazon MP3 winkel die is ingebouwd in het programma. Op deze manier krijgt de gebruiker de keuze uit 5 miljoen nummers die direct gedownload kunnen worden. Deze nummers kunnen vervolgens gesynchroniseerd worden met bijvoorbeeld een BlackBerry of een PSP, maar ook gewoon met iPods en iPhones. Ook je Palm Pre kun je (altijd) synchroniseren met DoubleTwist. In totaal ondersteunt het programma honderden apparaten.

DoubleTwist is voor de trouwe iTunes gebruiker niet moeilijk te begrijpen, aangezien het veel weg heeft van zijn ‘gesloten’ broer. DoubleTwist is gratis te downloaden van de DoubleTwist website. Helaas werkt de Music Store nu alleen nog in Amerika, al zal dit aanbod wel snel worden uitgebreid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
DoubleTwist concurreert nu ook met iTunes Music Store
Sluiten