Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 12 oktober 2009

Digitaal graf voor overleden Time Capsules

In september schreef OMT over het probleem van Time Capsules die spontaan stopten met werken. Wereldwijd schijnen Time Capsules te overlijden nadat ze ongeveer 18 maanden oud zijn. Momenteel lopen de draadjes op de discussiefora van Apple nog steeds voller met gebruikers die ook last hebben van dit probleem.

Om de pijn wat te verzachten kun je vanaf vandaag je kapotte Time Capsule een digitaal plekje geven. Op TimeCapsuleDead.org kun je invullen wanneer je je Time Capsule hebt gekocht, en wanneer deze kapot is gegaan. Op deze manier wil deze website niet alleen de pijn verzachten, maar ook zorgen dat Apple inziet dat het niet om een paar willekeurige overleden Time Capsules gaat.

Mocht je een kapotte Time Capsule bezitten en heb je Apple Care, dan is er goed nieuws. Apple Care van je Mac dekt namelijk ook de Time Capsule die in combinatie met deze Mac wordt gebruikt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Digitaal graf voor overleden Time Capsules
Sluiten