Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 13 oktober 2009
Leestijd: 1 minuut

Belgische iPod ontploft

In de Belgische plaats Bergen pas geleden een iPod ontploft. Hoewel we een tijd lang al niks horen over ontploffende iPhones is nu de iPod dus weer aan de beurt. De iPod was op het moment van de ontploffing aan het opladen. Nadat de eigenares een knal hoorde en een vonk zag stond haar kamer vol met rook. Het gaat om het eerste iPod-ontploffingsgeval in België.

In Augustus vroeg de EU al opheldering aan Apple over de ontploffende iPhones. Apple ontkent tot op heden dat het gaat om een productiefout of iets dergelijks, en gooit het meestal op ‘verkeerd gebruik’ van het apparaat. EU-commissaris Meglena Kuneva dreigde eerder de Apple producten te verbieden als het wel om een productiefout zou gaan. Europarlementslid Wim van de Camp reageerde toen erg kritisch op dit plan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.