Statenweg
Statenweg Nieuws 3 oktober 2009

Apple’s nieuwe draadloos toetsenbord en muis ingediend bij de FCC


In de database van de Federal Communications Commission (FCC) zijn een nieuw draadloos toetsenbord en muis van Apple opgedoken. Producten die gebruik maken van draadloze techniek, moeten eerst goedgekeurd worden door de FCC.

Apple’s nieuwe toetsenbord en muis met bluetooth zijn ter goedkeuring aangeboden onder de nummers A1314 en A1296. De huidige modellen dragen de nummers A1255 en A1197. De gedetailleerde afbeeldingen werden na ontdekking al snel uit de database verwijderd.

Het nieuwe draadloos toetsenbord is (nog!) kleiner dan het huidige model. Gisteren deden al geruchten de ronde over een compleet nieuwe Mighty Mouse die gebruik maakt van multi-touch bediening. Deze nieuwe muis wordt later dit jaar verwacht. Ook werd gespeculeerd dat de nieuwe Mighty Mouse een ander uiterlijk zou krijgen.

Reageer op artikel:
Apple’s nieuwe draadloos toetsenbord en muis ingediend bij de FCC
Sluiten