Statenweg
Statenweg Nieuws 29 oktober 2009

Apple TV 3.0: iTunes LP, Genius Mixes en een nieuwe interface

Een softwareupdate voor de Apple TV die zojuist is verschenen brengt iTunes LP, iTunes Extra’s en Genius Mixes naar je huiskamer en komt met een nieuwe gebruikersinterface, waardoor je sneller je favoriete muziek, films en TV shows kunt vinden en afspelen.

Onder de noemer iTunes LP is een aantal muziekalbums verrijkt met een mooi ontworpen, interactieve omgeving vol met songteksten, wetenswaardigheden, video’s, foto’s en ander bonusmateriaal. Met Apple TV is het nu mogelijk dit materiaal in de woonkamer full-screen op een HD-televisie te ontdekken.

Genius Mixes creëert automatisch een aantal muziekmixen van nummers uit je iTunes-bibliotheek die goed bij elkaar passen. Ook is het met Apple TV 3.0 mogelijk om te luisteren naar radiostations die via internet uitzenden.

iTunes 9.0.2
Ter ondersteuning van de Apple TV 3.0 software is eveneens een nieuwe versie van iTunes beschikbaar. Versie 9.0.2 voegt bovendien een optie toe voor een donkere achtergrond voor de rasterweergave en een betere toegankelijkheid voor mensen met een visuele of auditieve beperking.

Reageer op artikel:
Apple TV 3.0: iTunes LP, Genius Mixes en een nieuwe interface
Sluiten