Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 27 oktober 2009

Apple onderhandelt over Apple Tablet in Australië

Volgens de laatste geruchten probeert Apple verschillende Australische mediabedrijven zo ver te krijgen om hun content begin volgend jaar ook aan de bieden op de Apple Tablet. Hierbij zouden enkele details over de Apple Tablet zijn uitgelekt.

Zo schijnt de tablet een soort grote versie van de iPhone te zijn, die klein genoeg is om in een handtas te passen, maar te groot is voor je broekzak. Verder zou het apparaat zijn gericht op gebruikers die vaak internetten, filmpjes bekijken en boeken of kranten lezen. Enkele Australische mediabedrijven zouden zelfs al inzicht hebben gehad in de specificaties van de Apple Tablet.

Gisteren lekte al een filmpje waarin de chef van de New York Times het heeft over de ‘Apple slate’. Verder zou Robert Whitehead, medewerker van een Australisch mediabedrijf, hebben laten doorschemeren dat hij al in augustus afwist van de komst van een Apple Tablet.

Reageer op artikel:
Apple onderhandelt over Apple Tablet in Australië
Sluiten