Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 23 oktober 2009

‘Apple komt met Aperture X in 2010’

Op de website van Amazon is een boek verschenen over wat kennelijk de volgende versie van Aperture zal zijn, Aperture X (versie 3.0). Het lijkt hier te gaan om een boek dat nog niet op de website geplaatst had mogen worden.

Het boek staat gepland voor een releasedatum op 26 mei 2010, en het ligt dan ook voor de hand dat Aperture X ook rond die tijd zal verschijnen. In de omschrijving van het boek staat helaas niks over mogelijke nieuwe functies die we kunnen verwachten in Aperture X.

Apple’s Aperture is software die vooral is gericht op fotografen. Met de software is het mogelijk om foto’s te beheren en te bewerken. Directe concurrent van Aperture is Adobe Lightroom.

Boek over Aperture X op de website van Amazon.

Reageer op artikel:
‘Apple komt met Aperture X in 2010’
Sluiten