Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 15 oktober 2009

Apple Functionaliteitsupdate 1.0

Apple komt vandaag onder de naam Functionaliteitsupdate 1.0 met een software update voor recente Macs. De update is rond de 300 KB groot, en is geschikt voor Snow Leopard en Leopard. De update verhelpt het volgende probleem;

Deze update verhelpt een door een klein aantal gebruikers gemeld probleem waarbij zich af en toe onderbrekingen voordoen die te maken hebben met de harde schijf.

De update is te vinden via ‘Software-update’ onder het appeltje, en is ook los te downloaden. De update is hier te vinden voor Snow Leopard, en hier voor Leopard. Als je wilt weten of de update is bedoeld voor jouw systeem kun je de update het beste via ‘Software-update’ downloaden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Functionaliteitsupdate 1.0
Sluiten