Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 28 oktober 2009

Adobe User Group XL: event voor creatieve professionals

Op donderdag 3 december a.s. wordt het Adobe User Group XL event georganiseerd. Dit event, georganiseerd door de Adobe User Group en Adobe Systems Benelux, richt zich op de creatieve professional in Nederland, en heeft als centrale thema ‘The sky is the limit’. Adobe User Group XL is een extra groot evenement met een gevarieerd en gevuld programma.

Tijdens het evenement zijn veel sessies te volgen van internationale en nationale sprekers. Zo spreekt het Amerikaanse bureau OOOii over hun werk voor Minority Report en Star Trek, en verteld het bureau Champagne Valentine over het ontwikkelen van de websites van onder andere Diesel en T-Mobile. Ook is er op dit evenement de kans om creatief met het vak bezig te zijn, workshops te volgen en vakgenoten uit de creatieve branche te ontmoeten.

Verder zullen ook enkele Nederlandse creatieve professionals, zoals Hanazuki en Ralph Hauwert op dit evenement spreken, en zijn er sessies te volgen van enkele sprekers uit het Adobe team. Adobe zal sessies geven over bestaande en nieuwe producten en technologieën.

Tickets voor het Adobe User Group XL evenement zijn te bestellen op de website van dit evenement. Tot 13 november zijn de prijzen € 45 voor leden van de Adobe User Group, en € 55 voor niet-leden. Na 13 november zullen deze prijzen worden verhoogd tot € 65 en € 75.

Reageer op artikel:
Adobe User Group XL: event voor creatieve professionals
Sluiten