Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 12 oktober 2009

Adobe komt met Photoshop voor iPhone

Afgelopen weekend heeft Adobe het programma Photoshop.com gelanceerd voor de iPhone. Eigenlijk gaat het hierbij gewoon om een uitgeklede versie van Photoshop. Fotobewerking op je iPhone dus. De naam Photoshop.com is gekozen omdat het programma ondersteuning biedt voor het delen van je foto’s via de Photoshop.com dienst.

Behalve deze Photoshop.com ondersteuning kan het programma onder andere je foto’s croppen, draaien en zijn er verschillende filters op je foto’s toe te passen. Deze bewerkingen zijn toe te passen via verschillende drop-down menu’s. Vervolgens kun je je foto als een nieuw bestand opslaan.

Photoshop voor iPhone is gratis verkrijgbaar in de Amerikaanse App Store. In de Nederlandse App Store is het programma helaas nog niet verkrijgbaar.

Photoshop voor de iPhone

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Adobe komt met Photoshop voor iPhone
Sluiten