Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 29 september 2009

Voorraden iMac en Mac mini raken op

In de officiële Apple retailstores worden geen bestellingen meer geaccepteerd van alle iMac-modellen en van het instapmodel van de Mac mini. Ook Amazon heeft de betreffende modellen van de iMac en de Mac mini niet meer op voorraad, waardoor ze de bestellingen nu laten uitvoeren door andere bedrijven die de modellen nog wel op voorraad hebben.

De voorraden van deze Macs beginnen waarschijnlijk op te raken doordat deze modellen van de iMac en Mac mini niet meer worden geproduceerd door Apple. Dit alles heeft natuurlijk te maken met de aankomende nieuwe iMacs waarover al langer geruchten gingen. De Mac mini is in de geruchten nog niet eerder opgedoken, maar krijgt dus waarschijnlijk binnenkort ook een update. Ook zou binnenkort ook de witte MacBook een flinke update en lagere prijs krijgen.

Reageer op artikel:
Voorraden iMac en Mac mini raken op
Sluiten