Siebren Verhoef
Siebren Verhoef OMT Specials 28 september 2009

Vinden wat je zoekt in Exposé

Al eerder kon je in OMT 101 lezen hoe je grotere previews van je vensters kon bekijken in Exposé. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om te vinden wat je zoekt in Exposé. Zo is het bijvoorbeeld sinds Snow Leopard mogelijk om de vensters in Exposé te sorteren op alfabet of op programma. Ook kun je met behulp van een zoekterm je venster zoeken binnen Exposé.

Deze mogelijkheden maken het nog een makkelijker om te vinden wat je zoekt binnen Exposé.

Hoe
Activeer Exposé en kies vervolgens ‘command’ + 1 om te sorteren op alfabet, of ‘command’ + 2 om te sorteren op programma. Als je gewoon begint te typen in Exposé zal het venster met de titel die hiermee overeenkomt geselecteerd worden.

Heb jij nog een OMT 101? Stuur ‘m naar [email protected]!

Reageer op artikel:
Vinden wat je zoekt in Exposé
Sluiten