Vinden wat je zoekt in Exposé

9 reacties

Al eerder kon je in OMT 101 lezen hoe je grotere previews van je vensters kon bekijken in Exposé. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om te vinden wat je zoekt in Exposé. Zo is het bijvoorbeeld sinds Snow Leopard mogelijk om de vensters in Exposé te sorteren op alfabet of op programma. Ook kun je met behulp van een zoekterm je venster zoeken binnen Exposé.

Deze mogelijkheden maken het nog een makkelijker om te vinden wat je zoekt binnen Exposé.

Hoe
Activeer Exposé en kies vervolgens ‘command’ + 1 om te sorteren op alfabet, of ‘command’ + 2 om te sorteren op programma. Als je gewoon begint te typen in Exposé zal het venster met de titel die hiermee overeenkomt geselecteerd worden.

Heb jij nog een OMT 101? Stuur ‘m naar redac[email protected]!

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  MrTeal

  Handig:-)

 • Profielfoto
  vectormonkey

  nice hoor

 • Profielfoto
  iPodder

  amazing…………:D

 • Profielfoto
  jvers

  gewoon beginnen te typen dat wil bij mij niet maar verder is het zeker handig!

 • Profielfoto
  prullenbak

  Handig:)

 • Profielfoto
  gepeterd

  Superhandig, dat wist ik niet:D

 • Profielfoto
  ctxppc
 • Profielfoto
  MrDutchfighter

  Vet!
  Kwam er ook achter dat je met Tab per programma alle vensters te zien krijgt (nadat je exposé hebt geopend) en met cmd+tab krijg je het welbekende venster te zien binnen exposeé en dat is dus nog een manier om alle vensters per programma door te bladeren in exposé ^^ (vandaag geleerd na deze tip)

  Ow en als je spaces hebt geactiveerd en het overzicht bekijkt (met F8 bij mij) en je activeerd vervolgens het overzicht van programma vensters (F9 hier bij mij) krijg je een venster overzicht verdeeld over al je spaces.

 • Profielfoto
  Paul

  Klik op het programma icoontje in de dock en alleen windows van dat programma zijn zichtbaar