Twitter plat tijdens Apple Media Event

Door: Siebren Verhoef - 7 reacties

Tijdens het Apple Media Event van gisteren was het al duidelijk dat Twitter compleet werd beheerst door de keynote. In de ‘Trending Topics’ lijst hadden alle onderwerpen te maken met Apple en het Media Event, maar daar bleef het niet bij.

Op het moment dat Steve Jobs tijdens de keynote sprak over Twitter, lag kort daarna de hele website plat, en kon een kwartier lang geen gebruik gemaakt worden van Twitter. Daarna werkte de microblogging-dienst nog niet naar behoren. De website van Twitter was erg traag, en gebruikers hadden moeite met het verzenden van hun tweets.

Het is niet de eerste keer dat Twitter uitvalt door een keynote van Apple. Tijdens de Apple keynote in januari van dit jaar bezweek Twitter ook al onder druk van het grote aantal tweets. Twitter is een van de snelst groeiende websites, en kennelijk kunnen ze deze groei op sommige momenten zelf nog niet helemaal bijbenen.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Maced.2

  nou…kom er toch nooit :D

 • Profielfoto
  Nick Nack

  Als ze nou ook eens wegbleven, jammer.

 • Profielfoto
  danielpunt

  ik probeer Twitter te vermijden altijd tijdens keynotes omdat het zo’n ontzettende echoput word met iedereen die elke zin van Engadget of Macrumors tweeten in hun eigen woorden.

 • Profielfoto
  mathijsbernson

  Dat Twitterrrific vogeltje wordt echt door iedereen gejat! :p

  http://twitterrific.com/mac

 • Profielfoto
  Lubbert Kramer

  Zat in de trein en volgde one more thing via me iphone, alleen af en toe switchde ik even naar twitter, want tweakers twitterde over het evenement, soms zeiden ze net dingen die hier niet gezegd werden…

 • Profielfoto
  wouwout

  ik denk dat OMT de SMS service beter kan stoppen (te laat en onvolledige sms-jes) en overgaan op vaak twitteren. Gisteren werden jullie op twitter ingehaald door o.a. engadget

 • Profielfoto
  SebastienK

  De fail whale hoort gewoon bij Apple keynote. Niets leuker dan je ongevraagde mening delen tijdens zo’n keynote.