Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 10 september 2009
Leestijd: 1 minuut

Twitter plat tijdens Apple Media Event

Tijdens het Apple Media Event van gisteren was het al duidelijk dat Twitter compleet werd beheerst door de keynote. In de ‘Trending Topics’ lijst hadden alle onderwerpen te maken met Apple en het Media Event, maar daar bleef het niet bij.

Op het moment dat Steve Jobs tijdens de keynote sprak over Twitter, lag kort daarna de hele website plat, en kon een kwartier lang geen gebruik gemaakt worden van Twitter. Daarna werkte de microblogging-dienst nog niet naar behoren. De website van Twitter was erg traag, en gebruikers hadden moeite met het verzenden van hun tweets.

Het is niet de eerste keer dat Twitter uitvalt door een keynote van Apple. Tijdens de Apple keynote in januari van dit jaar bezweek Twitter ook al onder druk van het grote aantal tweets. Twitter is een van de snelst groeiende websites, en kennelijk kunnen ze deze groei op sommige momenten zelf nog niet helemaal bijbenen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twitter plat tijdens Apple Media Event
Sluiten