Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 18 september 2009
Leestijd: 1 minuut

Te koop: iMac speciaal voor je hamster

Op Ebay is een nogal aparte hamsterkooi te koop. De verkoper heeft namelijk zijn oude iMac G3 omgebouwd tot verblijf voor zijn hamster. Zelf gebruikt de verkoper de ‘kooi’ niet voor zijn eigen hamster, en heeft hij zijn eigen hamster er alleen voor de foto ingezet. Het is dus nog wel even de vraag of de iMac-kooi goed genoeg is voor hamsters met ontsnappingsdrang.

De prijs van het aparte hamsterverblijf is helaas wel iets aan de hoge kant. De verkoper wil er namelijk maar liefst $ 350 voor hebben. Daarvoor krijg je dan wel de omgebouwde iMac G3 inclusief toetsenbord en muis. De kooi is niet alleen geschikt voor hamsters, maar zou ook gebruikt kunnen worden voor muizen en gerbils. Ratten zijn af te raden, omdat deze beesten graag knagen, en dat zou zonde zijn van alle tijd die in deze kooi is gestoken…

Lees verder voor foto’s, of bezoek de pagina op Ebay.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te koop: iMac speciaal voor je hamster
Sluiten