Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 8 september 2009

Panasonic: Blu Ray in de Mac vanaf september

Er is weer nieuw bewijs opgedoken voor een aankomende Mac met Blu-ray speler of recorder. In een PDF-brochure van een nieuwe camera van Panasonic staat namelijk het volgende zinnetje:

“A Mac version Blu-ray Disc compatible model will be released in September 2009.”

Deze zin is terug te vinden in de kleine lettertjes op pagina 6 van de brochure. De zin is een beetje vreemd geformuleerd, maar feit is wel dat dit weer olie op het vuur zal gooien op de al bestaande geruchten dat Apple de iMac binnenkort zou gaan voorzien van een superdrive die ook Blu-ray aankan. Ook gingen er al geruchten dat de volgende versie van iTunes overweg kon met Blu-ray. Gaat Panasonic er klakkeloos vanuit dat deze geruchten waar zijn, of weten zij hier meer van?

Reageer op artikel:
Panasonic: Blu Ray in de Mac vanaf september
Sluiten