Nieuwe lessen in GarageBand

2 reacties

In de GarageBand leswinkel zijn drie nieuwe nummers verschenen die men kan leren spelen. Het gaat om Ordinary People van John Legend, en de nummers Limelight en Tom Sawyer van Rush. De nummers in de leswinkel kosten € 4,95 per stuk.

Wanneer je een GarageBand les koopt krijg je door middel van een video instructies voor het zelf componeren van een nummer in GarageBand. In deze video’s krijg je uitleg van bekende muzikanten zoals John Legend en Norah Jones.

Bij het introduceren van deze nieuwe lesfunctie in GarageBand beloofde Apple ons dat er regelmatig nieuwe lessen bij zouden komen in de leswinkel, maar het aantal lessen hierin is nog steeds erg beperkt. Aan de gratis basislessen in GarageBand is door Apple zelfs nog nooit een les toegevoegd. De vraag is dus of deze lessen wel zo populair zijn onder Macgebruikers.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    Franko

    hmm kan iemand die dit gebruikt nou vertellen of dit echt nuttige lessen zijn om gitaar spelen een beetje onder de knie te krijgen?

  • Profielfoto
    bedhead

    Jaja das wel handycandy. Wel basis natuurlijk. Is een initiatie eh.