Nieuwe iPods nu al defect?

Door: Rene Bouwmeester - 9 reacties

Paniek in de roddelbladen: het feestje dat Apple voor morgen in de planning heeft om de nieuwe iPods waaraan het afgelopen jaar zo vlijtig is gewerkt aan de wereld te tonen, dreigt in het water te vallen. Onze Franse vrienden van HardMac fluisteren dat de camera’s, waarmee de apparaten zouden zijn uitgerust, defecten vertonen, waardoor de eerste duizenden exemplaren vooralsnog linea recta de prullenbak in kunnen.

Ach ja. Uiteindelijk zal het wel weer loslopen. In het ergste geval komen ze wat later – iets waar de trouwe Appelaar zo langzamerhand wel aan gewend is. En als echt alles tegenzit, hebben we morgen altijd de Beatles nog…

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Lubbert Kramer

  En laten we eerlijk zijn…. Werkend of niet werkend, het zal weer een evenement worden om van te smullen, jammer dat we er niet live aanwezig kunnen zijn…

 • Profielfoto
  niels

  Het evenement zal wel weer tegen vallen. Vast weer nieuwe iPod Touch features die weer 8 maanden niet in de iPhone te vinden zullen zijn..

  Hoewel de lancering van The Beatles catalogus nog het leukste kan zijn. Misschien een verrassingsoptreden van Paul McCartney?

 • Profielfoto
  varvar

  Eigenlijk is dit een gerucht op een gerucht. Het is nog niet zeker dat er camera’s komen en ook niet dat ze defect zijn. Zo kan ik ook artikels maken.

 • Profielfoto
  Hailstorm
 • Profielfoto
  syltheboy

  Niemand weet het natuurlijk zeker, dus zouden we maar moeten afwachten tot morgen.;)

 • Profielfoto
  MB12

  Ik hoop niet dat Apple het nieuwe Microsoft wordt, met ontploffende iPhones, defecte camera’s en bugs in Snow Leopard.

 • Profielfoto
  Yip

  ┬┤┬┤waardoor de eerste duizenden exemplaren vooralsnog linea recta de prullenbak in kunnen.┬┤┬┤

  Op de achterkant van m’n iPhone staat dat ik em niet in de prullenbak mag gooien ???

 • Profielfoto
  ctxppc

  @Yip: :p
  @KenÔÇŽ: Vergeet niet ook: vertragingen! :angry:

  Maar 1000? En de Keynote-demo? Werkt die dan? Of gaan ze het camera-gedeelte overslaan. ???

 • Profielfoto
  sypie

  Steve J. “And then, ladies and gentlemen, i can’t show you the camera functions on the new iPod. As usual the rev. A product might fail, as i can show you a good example of this fact.

  So then we go to….”