Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 21 september 2009

Nieuwe iPhone-app laat Balkenende dansen

Begint het bekijken van een albumcover tijdens het luisteren naar muziek op je iPhone te vervelen, dan biedt de applicatie JeePee misschien uitkomst. Met dit nieuwe programma uit de App Store kun je kijken naar een dansende Jan-Peter Balkenende op het moment dat je muziek binnen de applicatie afspeelt. Het is ook mogelijk om de minister-president te laten dansen op de muziek van internet-radiostations.

Google heeft een reden om jaloers te zijn op de ontwikkelaars van dit programma, want dit programma werd zonder morren door Apple goedgekeurd en kwam in de App Store terecht. Dit is bijzonder, omdat dit eigenlijk nooit lukt met programma’s waarin publieke figuren (deels) belachelijk worden gemaakt. Zo kwam een applicatie waarin je moest basketballen met president Obama niet door de strenge keuring van de App Store heen.

JeePee reageert op je muziek en werkt ook met de versnellingsmeter in de iPhone en iPod touch. Ook schijnen er enkele verborgen functies in het programma te zitten. Het programma is gratis verkrijgbaar in de App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe iPhone-app laat Balkenende dansen
Sluiten