Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 15 september 2009

Nieuwe geruchten rondom Apple Tablet

Het zou bijna te stil worden rondom de mogelijke aanstaande Apple Tablet, maar gelukkig bereiken ons vandaag weer nieuwe geruchten over het apparaat. Volgens de laatste berichten zou de Apple Tablet uitkomen in februari 2010, voor een prijs van $ 800 tot $ 1000.

Volgens “een paar Taiwanese leveranciers van PC-onderdelen” heeft de toekomstige Apple Tablet een scherm van 9,6 inch, een speciaal ontworpen processor van P.A. Semi, en 3G HSDPA om snel te kunnen internetten onderweg. Een Taiwanees bedrijf, DynaPack International Technology Corp., zou bezig zijn met het ontwikkelen van 300000 ‘long lasting battery packs’ voor Apple’s nieuwe Tablet-PC. Hierdoor zou het bedrijf in de toekomst meer winst gaan maken dan het ooit deed.

Een ander Taiwanees bedrijf, Wanshih Electronic Co. zou bezig zijn met de productie van mini coax kabels die in de nieuwe Apple Tablet zouden zitten. Hierdoor zou Apple de belangrijkste klant zijn van Wanshih Electronic Co., omdat 50 % van de producten die dit bedrijf maakt zouden worden afgenomen door Apple.

Twee andere Taiwanese bedrijven zouden zich bezighouden met de ontwikkeling van touch-screens en stroomkabels voor de nieuwe Apple Tablet. Eén van hen is Wintek, een bedrijf dat nu ook al touch-screens maakt voor de iPod touch en de iPhone. De Taiwanese bedrijven zouden hun producten vanaf december dit jaar gaan leveren aan Apple.

Reageer op artikel:
Nieuwe geruchten rondom Apple Tablet
Sluiten