Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 8 september 2009

Nederlandse iPhone ontploft

Al eerder kwamen de ontploffende iPhones uit Frankrijk en andere delen van de wereld in het nieuws, maar ook Nederland heeft nu zijn eigen ontploffende iPhone. Op het forum van iPhoneclub is te lezen dat het toestel van een Nederlandse iPhonegebruiker in een dichte handtas is ontploft. Dit gebeurde tijdens een vakantie.

De iPhone was gloeiend heet, en was niet meer terug te herkennen. Het toestel zou niet ontploft zijn door de hitte, of door verkeerd gebruik. De iPhone stond namelijk gewoon op de vliegtuigmodus, en de tas waar het toestal in zat stond in de schaduw. In de tas waar de ontploffende iPhone zich in bevond zaten ook andere dingen, waaronder paspoorten. Gelukkig zijn deze heel gebleven.

T-Mobile heeft nu verzocht het toestel op te sturen, zodat Apple het verder kan onderzoeken. Het is de vraag of het hierbij gaat om een productiefout in een bepaalde serie iPhones, of dat de ontploffende iPhones een andere oorzaak hebben.

De ontplofte iPhone. Foto: iPhoneclub

Reageer op artikel:
Nederlandse iPhone ontploft
Sluiten