Siebren Verhoef
Siebren Verhoef OMT Specials 23 september 2009

Minimaliseren naar programmasymbool

In Snow Leopard is een nieuwe mogelijkheid toegevoegd wanneer je vensters minimaliseert naar het dock. Voorheen kwam een geminimaliseerd venster altijd links naast de prullenmand te staan, en kon het dock erg breed worden wanneer er veel vensters waren geminimaliseerd.

Met Snow Leopard is het ook mogelijk om vensters te minimaliseren naar het programmasymbool dat al in het dock aanwezig is, waardoor er geen extra ruimte wordt gebruikt in het dock als je een venster minimaliseert.

Hoe
Open Systeemvoorkeuren > Dock. Vink vervolgens ‘Minimaliseer vensters in programmasymbool’ aan.

Heb jij nog een OMT 101? Stuur ‘m naar [email protected]!

Reageer op artikel:
Minimaliseren naar programmasymbool
Sluiten