Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 22 september 2009
Leestijd: 1 minuut

‘Microsoft aast op medewerkers Apple Stores’

Microsoft kondigde in juli aan dat ze hun winkels willen indelen op de manier waarop Apple dat nu al een aantal jaren doet, inclusief een ‘Guru’ bij wie je terecht kunt met al je Windows-vragen. Maar daar blijft het niet bij, want volgens The Loop wil Microsoft ook graag de medewerkers van verschillende Apple Stores overnemen.

Microsoft biedt deze medewerkers een salaris aan dat een stuk hoger ligt dan het salaris dat ze nu in de Apple Stores verdienen, aldus anonieme bronnen tegenover The Loop. Ook zou Microsoft de verhuiskosten van sommige medewerkers van Apple Stores vergoeden als ze voor een nieuwe Microsoft winkel zouden komen werken.

Als medewerkers eenmaal zover waren gekregen dat ze in een nieuwe Microsoft winkel wilden werken, kregen sommigen van hen de opdracht om mensen in de directie van een Apple Store te benaderen om ze vervolgens een beter betaalde plek in een Microsoft winkel aan te bieden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.