Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 29 september 2009

Live TV op je iPhone via EyeTV

Het blijft een vurige wens voor velen: televisie kijken op je iPhone of iPod Touch. Apps als Uitzending gemist waren een goed begin, maar de heilige graal was en bleef toch live televisie. Elgato is dat nu gelukt… zo ongeveer.

Elgato’s EyeTV software heeft een eigen iPhone App gekregen. De App was al eerder aangekondigd maar is vanaf vandaag daadwerkelijk verkrijgbaar. Via een WiFi netwerk maakt de App automatisch contact met de EyeTV software op je Mac. Vervolgens zijn vrijwel alle functies te gebruiken op je iPhone of iPod Touch inclusief programma’s opnemen, opnames programmeren of bekijken en jawel; live TV kijken.

De App werkt zowel binnenshuis als onderweg, maar vereist wel een aantal zaken: een WiFi netwerk en een Mac waar een door EyeTV 3 aangestuurde TV tuner aan verbonden is. Wie dit alles heeft en nog € 3,99 kan missen kan EyeTV downloaden in de App Store.

Reageer op artikel:
Live TV op je iPhone via EyeTV
Sluiten