iPod shuffle doet weer van zich spreken

8 reacties
(Dit artikel heeft nog geen ster-beoordelingen gekregen)                                                 


Slechts enkele maanden na de introductie van de derde generatie iPod shuffle heeft Apple het model al vernieuwd. De nieuwe shuffles komen in de kleuren zilver, zwart, paars, blauw en groen. Met slechts €55,- is het instapmodel van 2GB (500 songs) zeer betaalbaar. Daarnaast blijft het 4GB-model (1000 songs) bestaan voor €75,- Voor de liefhebber heeft Apple een iPod shuffle met een gepolijst roestvrijstalen behuizing aangekondigd voor €95,- (4GB). Deze speciale editie is alleen verkrijgbaar via de Apple Store.

De derde generatie shuffle is volledig knoploos. De bediening is verplaatst naar het snoer van de hoofdtelefoon. Middels VoiceOver worden titels van songs en namen van artiesten voorgelezen. Tot nu toe was de shuffle alleen te bedienen met de Apple earphones, omdat deze beschikken over de ingebouwde controllers. Apple staat nu ook andere fabrikanten toe hoofdtelefoons te ontwikkelen met ingebouwde bediening. Sony, V-MODA, Klipsch en Scosche hebben al aangekondigd met een hoofdtelefoon voor de shuffle te komen.

                                                                                                                                        Beoordeel dit artikel

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  bedhead

  Ik vind ze wel te pruimen :).

 • Profielfoto
  frankie1313

  is dit alles?? geen tablet? geen camera.. wat een teleurstelling

 • Profielfoto
  DavidRoman

  @frankie1313
  wat verwacht je met al die geruchten, de titel zij het al ‘its only rock and roll, butt we like it’. door al die geruchten verwacht je alleen maar meer.

 • Profielfoto
  Delars

  Vond het een geweldige keynote, bedankt voor het verslag jongens. En Koen is niet de enige die helemaal weg is van de roestvrijstalen shuffle. Een iPod heb ik niet nodig maar het is leuk om erbij te hebben.

 • Profielfoto
  syltheboy

  Die kleuren die erbij zijn gekomen zijn meer iets voor de dames, vind ik. Zo’n iPod shuffle met een gepolijst roestvrijstalen behuizing lijkt me ook wel wat, maar ik koop hem niet. Ook blijf ik m’n 8 GB iPod nano 4G gewoon nog gebruiken. Wel ga ik een 32 GB iPod touch 3G aanschaffen.

 • Profielfoto
  Pokerface

  roestvrijstale -> roestvrijstalen
  de snoer -> het snoer

  On topic. Ze zien er wel weer fraai uit. Misschien toch maar eens de portemonnaie trekken…

 • Profielfoto
  MacSjon

  roestvrijstalen -> roesvaststalen (als we toch correct willen zijn;-)

  wel vet hoor zo gepoleist. Nu graag de iPhone in eenzelfde jasje:-D

 • Profielfoto
  FlyingSeal

  Roestvrijstalen of roestvaststalen is beide correct.