Inspiratie opdoen met Apps for Everything

Door: Siebren Verhoef - 4 reacties

Stel; je hoort een vogel en krijgt ineens verschrikkelijk de behoefte om te weten wat voor soort vogel het precies is… Of je bent geen ster in koken, maar je wilt toch proberen een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Wat doe je dan?

There’s an app for that. Alleen.. hoe vind je die? Apple heeft de iPhone-website een update gegeven met een overzicht van apps voor allerlei verschillende bezigheden en activiteiten.

Zo vind je op de vernieuwde iPhone-website apps voor als je gaat koken, apps om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, apps voor activiteiten buiten de deur, apps voor studenten, apps voor vaders en moeders, kortom; Apps for Everything. Handig als je opzoek bent naar dat ene programma, of voor als je gewoon wat inspiratie wilt opdoen voor een nieuwe uitgave in de App Store.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Justus

  Interessant!

 • Profielfoto
  Lubbert Kramer

  even kijken hoor, ben nieuwsgierig

 • Profielfoto
  ctxppc

  Zeker een bezoekje waard! Ik heb al 4 extra apps gekocht! :D (maar wie betaalt ze?!)

 • Profielfoto
  Luidspreker

  Vond vooral die kookboek applicatie wel grappig.