Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 15 september 2009

HP komt met compeet nieuw design voor computers

HP introduceerde vandaag een geheel nieuw ontworpen serie notebooks en een nieuwe all-in-one computer. Het design van deze computers lijkt enigszins geïnspireerd op de computers van een ander bekend merk…

Onder de toepasselijke naam ‘Envy’ komen de HP 13 en 15 inch notebooks met een revolutionair nieuw “clickpad”, waarbij je kunt klikken door middel van een knop die onder het oppervlak van het trackpad verborgen zit. De behuizing van de notebooks bestaat compleet uit aluminium met een zwarte rand om het scherm. Door energiebesparende oplossingen kan de batterij van deze nieuwe HP Envy notebooks wel tot 7 uur meegaan.

Met de HP MS200 introduceert het merk zijn nieuwe all-in-one computer. In dit model is de complete computer achter het scherm verborgen, en hoef je dus geen afzonderlijke computerkast meer kwijt onder je bureau. Ook zorgt dit nieuwe design ervoor dat de wirwar van kabels wordt beperkt tot een minimum.

Lees verder voor foto’s van de nieuwe HP computers.

Reageer op artikel:
HP komt met compeet nieuw design voor computers
Sluiten