Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 9 september 2009

HD video binnenkort af te spelen op iPhone en iPod?

Al eerder kwam in het nieuws dat de iPhone 3GS geschikt is om 1080p HD video af te spelen. Maar mogelijk gaat Apple deze functie binnenkort officieel ondersteunen. In een persbericht van Harman Kardon is namelijk het volgende te lezen:

“Each receiver takes advantage of the latest sound and video technologies — such as the latest high-bit-rate formats, including Dolby(R) TrueHD and DTS-HD Master Audio(TM) delivered via Blu-ray Disc(TM) and the HD video content stored on iPod and iPhone products — and incorporates them into a beautifully designed, easy-to-use system.”

Dit zou erop kunnen wijzen dat Apple het afspelen van HD-videomateriaal op de iPhone en (nieuwe?) iPod binnenkort officieel gaat toestaan. Tot nu toe is het alleen nog mogelijk om video met een lage resolutie af te spelen op de iPhone en iPod. Het is ook niet mogelijk om HD-videobestanden op te slaan op je iPhone of iPod om deze vervolgens af te spelen via een Harman Kardon systeem.

Reageer op artikel:
HD video binnenkort af te spelen op iPhone en iPod?
Sluiten