Siebren Verhoef
Siebren Verhoef OMT Specials 21 september 2009

Grote previews in Exposé

Een erg handige functie binnen Mac OS X is Exposé. Hierdoor is het mogelijk om met één druk op de knop al je open vensters te bekijken als kleinere previews. Op deze manier kun je bij meerdere open vensters makkelijk het venster vinden dat je zoekt. Als je veel open vensters hebt worden de previews echter wel erg klein.

Snow Leopard lost dit probleem op. Het is namelijk mogelijk om grote previews weer te geven binnen Exposé, zodat je door je vensters heen kunt scrollen.

Hoe
Open Exposé, beweeg de muis over één van de kleinere previews en druk op spatie. Met de pijltjestoetsen of door de muis heen en weer te bewegen kun je nu door alle open vensters bladeren. Deze optie werkt ook door te scrollen met je muis of trackpad.

Heb jij nog een OMT 101? Stuur ‘m naar [email protected]!

Reageer op artikel:
Grote previews in Exposé
Sluiten