Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 3 september 2009
Leestijd: 0 minuten

Flash in Snow Leopard: oud en onveilig

Als je Snow Leopard al op je Mac hebt staan is het verstandig om te controleren welke versie Flash Player je hebt. Snow Leopard zal een nieuwere versie van Flash Player namelijk vervangen voor een oudere, onveilige versie. Deze versie bevat een aantal veiligheidslekken, en het is dus verstandig om je Flash Player weer te updaten.

Op de website van Adobe kun je controleren of je de laatste versie van Flash Player op je computer hebt staan. De versie die wordt meegeleverd met Snow Leopard is 10.0.23.1. De nieuwste versie van Flash Player is 10.0.32.18.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Flash in Snow Leopard: oud en onveilig
Sluiten