Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 23 september 2009

Feestje geven? Microsoft helpt!

Misschien is het te makkelijk om op een fansite af te geven op Apple’s grootste OS-concurrent Microsoft. Normaliter weten we ons bij OMT ook in te houden, maar bij het zien van onderstaande video konden we het echt niet laten en schalde al snel de fameuze kreet door het redactielokaal: ‘Hoe lang kunt u hier naar kijken zonder dorst te krijgen?’

Op dit moment denkt u natuurlijk “dit is een grap” maar niets is minder waar. De afdeling Marketing in Redmond, WA heeft in al zijn wijsheid gemeend dat de aanstaande release van Windows 7 een ideale gelegenheid is voor een feestje, niet op Microsoft HQ, niet in de lokale computerknaller, maar gewoon gezellig bij u thuis. U weet wel, wat vrienden over de vloer, hapje, drankje en vervolgens gezellig met z’n allen achter het scherm kruipen en u vergapen aan de nieuwe functionaliteit van Windows 7.

Omdat het organiseren van een dergelijk onderonsje geen sinecure is heeft Microsoft tientallen how-to video’s geproduceerd, stuk voor stuk tenenkrommend en zo glad als een aal. Gelukkig hebben de heren van The Next Web wat nuttige tips om het kijken van deze propaganda te veraangenamen.

Nu gunt OMT iedereen een feestje. Wel adviseren we de organisatoren van een Windows 7 party om in ieder geval genoeg drank in huis te halen. Resultaten uit het verleden bieden weliswaar geen garantie voor de toekomst, maar Microsoft’s reputatie als party-animal is niet al te best.

Reageer op artikel:
Feestje geven? Microsoft helpt!
Sluiten