En de iPod nano gaat naar…

15 reacties

Tijdens de OMT Live uitzending van gisteravond konden er twee prijzen gewonnen worden. De eerste is inmiddels vergeven. De OMT Senz paraplu is gewonnen door Johan omdat hij de drie momenten uit het verleden kon opnoemen waar Steve Jobs en Mick Jagger elkaar ontmoetten (namelijk toen, toen en toen).

Voor de tweede prijsvraag was nauwelijk kennis van de Apple geschiedenis nodig. Slechts een kwestie van gokken. Bouke deed dat het beste. Sterker nog, hij had het exact goed. In totaal kwamen er bij OMT namelijk 521 mailtjes binnen tussen 18:00 en 20:30. Bouke verdient met dit juiste antwoord een volledig verouderde iPod nano. Het is niet anders. Maar dan wel een volledig verouderde iPod nano met de namen van de 6 OMT’ers die de OMT Live uitzending verzorgden. For what it’s worth.

Bouke, gefeliciteerd!

Reacties

15 reacties
 • Profielfoto
  MrPinda95

  Geluksvogel! Ik moet hem kopen:p

 • Profielfoto
  tommy666

  Proficiat Bouke!!

 • Profielfoto
  Floris De Munck

  Dju, en ik wou nog 522 mailen maar had geen tijd;)

 • Profielfoto
  syltheboy

  Ik had echt geen flauw idee, dus ik deed maar niet mee. Met zo’n “verouderde” iPod nano is trouwens niets mis.;)

 • Profielfoto
  Maced.2

  gefelie Bouke :D

 • Profielfoto
  Statenweg

  Congrats Bouke! En nu snel proberen die viltstift eraf te krijgen;)

 • Profielfoto
  BoukeRegnerus

  :o Ben ik dat? Ik idd heb een mailtje verstuurd met 521… echt super bedankt OMT!!!
  PS. Krijg ik hier nog bericht van via de mail?

 • Profielfoto
  Janozua

  Gefeliciteerd:D

  Wauw wat zat ik er ver naast:p

 • Profielfoto
  BoukeRegnerus

  @Janozua ik heb eerst nagedacht hoeveel mailtjes er ook alweer bij de vorige live uitzending waren binnen gekomen… maar eigenlijk was het inderdaad gewoon een pure gok.

 • Profielfoto
  arw

  in of excl spam ?

  Gefeliciteerd bouke

 • Profielfoto
  reporterdavid

  Gefeliciteerd

 • Profielfoto
  iPrincess

  Gefeliciteerd :)

  Kwam ik daar aan met mijn zevenduizendnogwat

 • Profielfoto
  Anoniem

  @iPrincess
  Hahaha, ik ook, ik had WWDC taferelen ingeschat, maar dat was het duidelijk niet:p

 • Profielfoto
  stel maar

  gefeliciteerd

  ik had eigenlijk wel veel meer verwacht.

 • Profielfoto
  rdesign

  Das niet veel. Ik dacht wel dat iedereen wel een mailtje zou sturen. Dus ik had hem op 3521.:p