Lucas Raggers
Lucas Raggers OMT Specials 10 september 2009

En de iPod nano gaat naar…

Tijdens de OMT Live uitzending van gisteravond konden er twee prijzen gewonnen worden. De eerste is inmiddels vergeven. De OMT Senz paraplu is gewonnen door Johan omdat hij de drie momenten uit het verleden kon opnoemen waar Steve Jobs en Mick Jagger elkaar ontmoetten (namelijk toen, toen en toen).

Voor de tweede prijsvraag was nauwelijk kennis van de Apple geschiedenis nodig. Slechts een kwestie van gokken. Bouke deed dat het beste. Sterker nog, hij had het exact goed. In totaal kwamen er bij OMT namelijk 521 mailtjes binnen tussen 18:00 en 20:30. Bouke verdient met dit juiste antwoord een volledig verouderde iPod nano. Het is niet anders. Maar dan wel een volledig verouderde iPod nano met de namen van de 6 OMT’ers die de OMT Live uitzending verzorgden. For what it’s worth.

Bouke, gefeliciteerd!

Reageer op artikel:
En de iPod nano gaat naar…
Sluiten