Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 20 september 2009

Eerste Nederlandse Apple Store in Ede?

Het gaat dan toch eindelijk gebeuren. Nederland krijgt een officiële Apple Store. In tegenstelling tot eerdere verwachtingen zal het eerste Nederlandse filiaal van Apple’s officiële winkelketen niet verrijzen in Amsterdam. Na steden als New York, Tokyo en Londen leek het Apple beter om een winkel te openen in dé metropool van ons land: Ede.

Niemand minder dan Ties Meeuwissen van de Stichting Binnenstadmanagement Ede (SBE} heeft het nieuws bekend gemaakt aan de toegesnelde media. Hij begrijpt dat er wellicht verwarring kan ontstaan met bestaande Apple Premium Resellers maar benadrukt expliciet dat het hier niet om de zoveelste APR gaat. “Er zijn wel Apple-winkels in Nederland, maar nu komt het originele Amerikaanse bedrijf zelf over vanuit de Verenigde Staten”, zo wist Meeuwissen

Een verlate één april-grap, effectieve Gelderse lobby in Cupertino of gewoon een lokale bestuurder met een reality-distortion-field? Na het lezen van deze vacaturepagina gokt OMT op het laatste. Wellicht een teleurstelling voor Apple-minnend Ede en omstreken, al zal het ook prima toeven zijn in het negende filiaal van Apple Premium Reseller iCentre.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste Nederlandse Apple Store in Ede?
Sluiten