Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 29 september 2009

Dropbox nu ook voor de iPhone

Wil jij bestanden synchroniseren tussen verschillende computers (Macs of PC’s) zonder MobileMe aan te hoeven schaffen? Dan is Dropbox helemaal jouw ding. Dropbox laat je op een verschrikkelijk makkelijke manier bestanden online zetten, delen en synchroniseren tussen computers.

Maar vanaf vandaag synchroniseer je niet alleen tussen computers, maar ook met je iPhone. Dropbox is nu namelijk ook beschikbaar voor je iPhone. Veel kan het niet, maar wel genoeg. Het laat alle bestanden zien die je in je publieke dropbox folder hebt staan. Ieder bestand kun je bekijken en je kunt de link naar dat online bestand ook makkelijk mailen naar vrienden, kennissen of familie. Daarnaast kun je binnen Dropbox ook foto’s en filmpjes maken die rechtstreeks geupload worden naar je Dropbox account.

Kortom, met Dropbox voor de iPhone heb je iDisk functionaliteiten maar dan gratis. En zo ziet de Nederlander het graag!

Reageer op artikel:
Dropbox nu ook voor de iPhone
Sluiten