Statenweg
Statenweg Nieuws 3 september 2009
Leestijd: 1 minuut

Carkit TomTom arriveert pas in oktober

Vorige maand kwam het Nederlandse TomTom met een applicatie voor turn-by-turn navigatie op de iPhone. TomTom for iPhone (iTunes-link) werd in juni tijdens de WWDC aangekondigd en zou vergezeld gaan van een accessoire voor in de auto.

De TomTom carkit maakt het eenvoudig om de iPhone aan de voorruit van de auto te bevestigen en zorgt voor een versterking van het GPS-signaal. Tegelijkertijd wordt de iPhone opgeladen, is het mogelijk om handsfree te bellen en kan de muziek omgeleid worden naar het audiosysteem in de auto. De carkit werd afgelopen zomer verwacht, tegelijk met de lancering van de applicatie, maar heeft nog altijd niet de winkels bereikt.

De FAQ-pagina (vraag 14) op de Amerikaanse website van TomTom meldt inmiddels dat de verkoop van de carkit is uitgesteld tot oktober. Op de Nederlandse website ontbreekt deze melding vooralsnog en spreekt men nog altijd over ‘binnenkort beschikbaar’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Carkit TomTom arriveert pas in oktober
Sluiten