Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 16 september 2009

Binnenkort nieuwe iMacs en MacBooks?

Volgens onderzoeksbureau Wedge Partners hoeven we niet lang meer te wachten voor de iMacs en de witte MacBooks een update krijgen. Zij voorspellen namelijk dat deze updates in ergens de komende paar weken zullen plaatsvinden.

Het design van de iMac zou worden aangepast. De iMac zou dunner worden met zachte, afgeronde hoeken. Het design wordt door Wedge Partners omschreven als ‘organisch’. De MacBook zou minder cosmetische veranderingen ondergaan, en zou er ongeveer hetzelfde uit blijven zien.

De nieuwe Macs zouden verkocht worden voor een lagere prijs dan de prijs Apple er nu voor vraagt, om zo beter te kunnen concurreren met nieuwe PC’s met Windows 7 en met Netbooks, die ook nog steeds erg populair zijn. Door de lagere prijzen zou Apple in het vierde kwartaal van dit jaar 3 miljoen Macs gaan verkopen.

Reageer op artikel:
Binnenkort nieuwe iMacs en MacBooks?
Sluiten