Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 29 september 2009

Bento 3 per direct beschikbaar

Vanaf vandaag is versie 3 van het populaire databaseprogramma Bento te koop. Met dit programma is het mogelijk om databases met heel veel verschillende soorten informatie te maken en aan elkaar te koppelen. Deze nieuwe versie van Bento heeft onder andere verbeterde mogelijkheden om je bibliotheek te beveiligen.

Ook nieuw in Bento 3 is iPhoto-integratie. Al je albums zijn direct zichtbaar in je Bento-bibliotheek, en je foto’s kunnen op verschillende manieren worden weergegeven in Bento. Deze foto’s kun je vervolgens voorzien van extra informatie en koppelen aan contacten, projecten, evenementen of andere data. Ook komen kleine previews van foto’s of andere media op veel meer plekken terug dan in de vorige versies van Bento.

Ook is het met de nieuwe versie van Bento mogelijk om je bibliotheek te delen over je lokale netwerk, en kun je informatie op nieuwe manieren bekijken zoals in een raster met tumbnails. Verder is het veld met verwante data nu ook als tumbnails te bekijken. Hierdoor kun je bij een evenement bijvoorbeeld alle foto’s van de gasten in dit veld laten weergeven.

Bibliotheken kun je nu ook indelen in mappen, wat weer ruimte scheelt in de zijbalk van Bento. Ook zijn er 10 nieuwe templates toegevoegd en is de themakiezer verbeterd.

Bento 3 kost € 39,95 en is per direct beschikbaar. Gebruikers die al beschikken over Bento 1 of 2 krijgen € 15 korting en betalen € 24,95 voor Bento 3.

Reageer op artikel:
Bento 3 per direct beschikbaar
Sluiten