Bekijk iPhone homescreens van Apple ontwikkelaars

5 reacties

Soms kun je door de bomen het bos niet meer zien in de overvolle App Store van Apple. Daarom zijn er verschillende websites die iPhone-apps bespreken en beoordelen. Een andere methode om te zoeken naar een interessant programma in de App Store is om eens de programma’s op de iPhone van een vriend te bekijken, en om zo inspiratie op te doen. Mocht je geen of weinig vrienden met een iPhone hebben, dan is het vanaf nu ook mogelijk om de iPhone homescreens van enkele bekende web-designers, ontwikkelaars en schrijvers te bekijken.

Op de nieuwe website First & 20 is bijvoorbeeld onder andere het homescreen te zien van Loren Brichter, een ontwikkelaar bij Twitter. Ook staat het homescreen van Wil Shipley, een ontwikkelaar van het OS X programma Delicious Library, op deze website. De namen zullen je niet allemaal even bekend voorkomen, maar vaak gebruik je wel de software of producten die deze mensen hebben ontwikkeld. In de toekomst zullen er nog meer homescreens van bekende web-designers, ontwikkelaars en schrijvers bijkomen. Tot nu toe staan er 21 homescreens op de website.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Electr0n

  Wel leuk om te zien idd.
  Alleen geen Nederlanders gespot:(
  Wel Belgen;)

 • Profielfoto
  aardbeiensiroop

  Bwergh, oud.

 • Profielfoto
  KnarfKijk

  errugg interessant

 • Profielfoto
  topaj

  Die van mij staat er niet tussen:D

 • Profielfoto
  michiel112

  @ topaj
  Misschien een idee om hier ook een draadje te openen waar ieder zijn homescreen kan posten…