Statenweg
Statenweg Nieuws 11 september 2009

Ballmer veegt vloer aan met medewerker om iPhone

Het succes van de iPhone leidt tot grote frustraties bij de CEO van Microsoft, Steve Ballmer. Anders dan hij voorzag (video) in 2007, vormt het toestel van Apple een serieuze bedreiging voor zijn Windows Mobile platform.

Ballmer, herkenbaar aan zijn optredens in het openbaar (video), was dan ook ontstemd toen hij tijdens een besloten bedrijfsbijeenkomst in Seattle een medewerker betrapte op het gebruik van een iPhone.

Een van zijn werknemers probeerde zijn aankomst op de gevoelige plaat vast te leggen. Toen Ballmer merkte dat de foto genomen werd met een iPhone aarzelde hij geen moment, nam het toestel in zijn hand en probeerde in grappige bewoordingen zijn minachting voor het apparaat kenbaar te maken. Dat alles onder luidkeels boegeroep van de aanwezigen.

Voordat Ballmer verder liep, legde hij het toestel op de grond en deed alsof hij hem aan gruzelementen stampte. Later zou hij het incident nog eens aangehaald hebben in een van zijn toespraken.

Reageer op artikel:
Ballmer veegt vloer aan met medewerker om iPhone
Sluiten