Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 18 september 2009
Leestijd: 1 minuut

Apple komt met iPhone Activation Zones

Om het proces van het kopen en activeren van een iPhone binnen de officiële Apple Stores sneller te laten verlopen, komt Apple nu met speciale iPhone Activation Zones. Deze Activation Zones bevatten een tafel met daarop één of meerdere iMacs waarop je je iPhone direct ter plekke kunt activeren, om vervolgens bellend met je iPhone de winkel uit te lopen.

Bij de nieuwe Activation Zones zullen medewerkers onder de naam iPhone Expert rondlopen waarbij je terecht kunt met al je vragen over (het activeren van) je iPhone. Op deze manier zal het kopen van een iPhone makkelijker verlopen, en zullen klanten minder lang bij de kassa hoeven te staan voor het kopen van hun iPhone.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.