Apple inspiratie voor Dan Brown

17 reacties

Met zijn vijfde boek reeds in de schappen kan schrijver Dan Brown vandaag beginnen aan zijn zesde bestseller. Het boek over de symboliek van Apple, nieuwe waarheden over de geheime kerk van Steve Jobs en het mysterieuze genootschap van Apple gebruikers.

Bron van inspiratie is wederom die vermaledijde Da Vinci. In zijn aantekeningen vinden we nu de originele Macintosh uit 1984. Ontmanteld en wel en voorzien van gedetailleerde aantekeningen. Nu te koop op een t-shirt voor 20 dollar.

Spoiler alert! Ook in het toekomstige zesde boek van Dan Brown hebben we te maken met een duistere macht. En wie heeft opgelet, weet dat die duistere macht al een flinke tijd onder ons is. Alles valt op z’n plek…

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  KR1275

  Mooi shirt.

 • Profielfoto
  Trat

  Waardeloze boeken…

 • Profielfoto
  TheGhostOfWhatever

  @ trat groot gelijk
  heeft iemand hier trouwens enig belang bij een stijgende verkoop van shirts?

 • Profielfoto
  iDeveloper

  Geinig shirt, gelijk ff besteld.

 • Profielfoto
  Simon90

  Wat? Kerk?

 • Profielfoto
  Rnowed

  27,95 voor het luisterboek, poeh! Ik lees de pocket wel een keer.
  Wat heeft Dan Brown trouwens met een tekening van Da Vinci te maken? Of heeft ie de alleenrechten gekocht?
  leuke t-shirts ja!

 • Profielfoto
  djdnl

  erg kerk

 • Profielfoto
  brinkey

  Moest drie keer lezen, 4 keer doorklikken en drie keer ronddraaien voordat ik de samenhang in het artikel begon te snappen. Tenminste ik neem aan dat de aanleiding voor dit bericht is dat er een luisterboek voor veel geld te koop is?

 • Profielfoto
  SebastienK

  Ik snap nog niks van het artikel? Is het nu reclame voor een t-shirt of gaat Dan Brown Apple verwerken in een volgende episode? Lijkt me eerder reclame voor de t-shirt maar zie de link met dan Brown niet echt. Is Leonardo Davinci zelf niet bekend genoeg om alsnog Dan Brown onrechtstreeks in het artikel te betrekken? ;)

 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  Wat Dan Brown in 500 bladzijden doet, doe ik in 318 woorden ;).

 • Profielfoto
  Xserve

  gehypte boeken met veel blabla in

 • Profielfoto
  VeRCEttY

  Haha briljant Lucas

 • Profielfoto
  Cloudsurfer

  Ziet eruit als zo’n terminal in Fallout 3:)

 • Profielfoto
  PowerMac

  @ Lucas:
  Dit artikel heeft 118 woorden, dus begrijp de 318 niet?

 • Profielfoto
  Undaunted

  Dat lijkt me leuk leesvoer:)

 • Profielfoto
  eiskoud
 • Profielfoto
  Nana

  Geweldig! Jammer van de reacties alleen. Niemand ooit een Dan Brown gelezen, jongens? Over het algemeen barsten die van de samenzweringstheorie├źn over geheime genootschappen. Dit t-shirt, want daarover gaat het, laat zien dat Apple al veel langer bestaat dan wij allemaal dachten. Leonardo Da Vinci blijkt al een basismodel van de Mac te hebben geschetst. Nou mag jij je afvragen welke kwade krachten er met het idee aan de haal zijn gegaan, of hoe het komt dat we tot de vorige eeuw hebben moeten wachten voordat Apple ‘bovengronds’ ging. Briljant t-shirt en een geestig stukje van Lucas.