Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 16 september 2009

Apple inspiratie voor Dan Brown

Met zijn vijfde boek reeds in de schappen kan schrijver Dan Brown vandaag beginnen aan zijn zesde bestseller. Het boek over de symboliek van Apple, nieuwe waarheden over de geheime kerk van Steve Jobs en het mysterieuze genootschap van Apple gebruikers.

Bron van inspiratie is wederom die vermaledijde Da Vinci. In zijn aantekeningen vinden we nu de originele Macintosh uit 1984. Ontmanteld en wel en voorzien van gedetailleerde aantekeningen. Nu te koop op een t-shirt voor 20 dollar.

Spoiler alert! Ook in het toekomstige zesde boek van Dan Brown hebben we te maken met een duistere macht. En wie heeft opgelet, weet dat die duistere macht al een flinke tijd onder ons is. Alles valt op z’n plek…

Reageer op artikel:
Apple inspiratie voor Dan Brown
Sluiten