Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 8 augustus 2009

Voor hoeveel heb jij verspijkerd in de App Store?

Je wil het niet weten, ookal heb je een vermoeden. Geef je over, het wordt tijd om met de billen bloot te gaan. We hebben het natuurlijk over je aankoopgedrag in de App Store. Hoeveel heb jij al gespendeerd aan al dan niet nutteloze programma’tjes?

Om hier achter te komen kun je inloggen op je iTunes account om je vervolgens door pagina’s ‘aankoopgeschiedenis’ heen te worstelen. Maar er is een makkelijkere methode. Clemens Schulz heeft het programma’tje AppStoreExpenseMonitor (524 KB) gemaakt waarbij je binnen een paar seconden het totaalbedrag van alle uitgaven in de App Store te zien is in je menubalk. Een uitsplitsing per iTunes account op je Mac is ook mogelijk.

Zeg op, wat is de schade bij jou?

Reageer op artikel:
Voor hoeveel heb jij verspijkerd in de App Store?
Sluiten