Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 21 augustus 2009
Leestijd: 1 minuut

Voor de verzamelaar: iPod 1G 5GB

Wie had dat gedacht? Apple verkoopt nog steeds de allereerste iPod. De witte 5GB iPod met fysiek draaiend scrollwheel werd geïntroduceerd in 2001 en bleek de start van een muziekrevolutie. Op de iPod ter grootte van een flink pakje sigaretten passen 1000 nummers.

Apple verkoopt refurbished (opgeknapte) edities in de online Apple Store met een volledig jaar fabrieksgarantie. Je krijgt er niet de originele kokervormige koptelefoontjes bij, maar de nieuwe rondere versie. Verder wordt de iPod helemaal compleet geleverd met Voeding, twee meter lange FireWire kabel, handleiding en CD-ROM met een actuele versie van iTunes. Prijskaartje: 129,- US dollar.

[UPDATE] De voorraad was duidelijk niet oneindig. De pagina in de Online Apple Store is offline gehaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.