Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 26 augustus 2009
Leestijd: 1 minuut

Snow Leopard middernacht verkrijgbaar, vier het mee!

Nog maar 2 nachtjes slapen en Mac OS X Snow Leopard ligt in de schappen van je lokale Apple winkel. Woon je echter in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht of Veenendaal dan hoef je één slapeloze nacht minder te woelen. In deze steden openen Apple Premium Resellers namelijk al om middernacht hun deuren, speciaal voor de introductie van Snow Leopard.

Op vrijdagochtend om één seconde na middernacht kan je de nieuwste versie van Mac OS X dus al in handen hebben, nadat je de winnende inzending van de Countdown Clock Contest de 0 hebt zien bereiken. Het epicentrum van de festiviteiten zal APR Machouse op de Raadhuisstraat in Amsterdam zijn waar het eerste pakketje officieel over de toonbank gaat. One More Thing zal hier uiteraard bij aanwezig zijn en het feestje meevieren. Ook bij Je lokale APR zal het echter goed toeven zijn want bij alle deelnemende winkels zal de champagne rijkelijk stromen na middernacht.

Ga donderdag dus iets later slapen of de kroeg in zodat je om middernacht als eerste Mac OS X Snow Leopard in handen hebt. Alle deelnemende APR’s vind je na de klik

 • Amac Amersfoort (Langestraat 121)
 • MacHouse Amsterdam (Raadhuisstraat 30-34)
 • HTR Arnhem (Koningstraat 1a)
 • Amac Den Bosch (Hinthamerstraat 75)
 • Amac Eindhoven (Demer 16)
 • MacMe Groningen (Westerkade 70)
 • MacMe Heerenveen (Dracht 45)
 • MacMe Leeuwarden (Nieuwestad 93)
 • iFactors Rotterdam (Lijnbaan 106)
 • Amac Utrecht (Mariastraat 38)
 • HTR Utrecht (Bakkerstraat 23)
 • HTR Veenendaal (Hoofdstraat 102)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.