Koen van Tongeren
Koen van Tongeren OMT Specials 25 augustus 2009

Snow Leopard Countdown Clock Contest; win een MacBook Pro!

Het aftellen is begonnen. Vanaf aanstaande vrijdag zal Mac OS X 10.6 Snow Leopard overal te koop zijn. Om dit heugelijke feit te vieren organiseren One More Thing en de Nederlandse Apple Premium Resellers samen een last-minute wedstrijd: de Snow Leopard Countdown Clock Contest.

wat moet je doen
Ontwikkel een dynamisch opgebouwde countdown-klok die aftelt tot de lancering van Snow Leopard bij de Apple Premium Resellers, aanstaande vrijdag om middernacht. Je mag alle middelen die tot je beschikking staan inzetten, zolang de klok maar uit zichzelf aftelt en Mac compatible is. Je creatie moet full-screen ingezet kunnen worden op de beeldschermen van alle 39 APR’s.

wat kan je winnen
Buiten het eervolle feit dat jouw creatie te zien zal zijn bij alle Apple Premium Resellers in Nederland hou je er als winnaar van de contest ook nog een gloednieuwe 13 inch MacBook Pro aan over! Reden genoeg dus om alles aan de kant te schuiven en je volledig te storten op je inzending. De Countdown Clock Contest loopt maar 48 uur. Dat betekent dat je inzending vóór donderdag 27 augustus om 12 u. binnen moet zijn bij OMT. Je kan je creatie(s) sturen naar [email protected] en wie weet is die gloednieuwe MacBook Pro nog deze week van jou.

voorwaarden

  • Je inzending moet een verhouding van 14:9 of 16:9 hebben met een resolutie van minimaal 1024×576 en full-screen afgespeeld kunnen worden.
  • Het maakt niet uit hoe je de aftelklok maakt. Filmpjes, Flash animaties, HTML etc., alles is toegestaan zolang het resultaat maar op een Intel Mac full-screen afgespeeld kan worden. Mocht hier speciale (gratis) software voor vereist zijn, dan dient die meegestuurd te worden. Als het aftellen niet dynamisch gebeurt moet de klok aftellen vanaf 27 augustus, 16 u.
  • Het Apple logo mag niet gebruikt worden in het ontwerp.
  • Voor iedere ontvangen inzending geldt dat deze vrij gebruikt mag worden door One More Thing, Apple of Apple Premium Resellers in Nederland en België.
  • Er is geen leeftijdsgrens voor deelname, lidmaatschap van OMT is niet vereist en er mogen meerdere deelnames per persoon ingestuurd worden.
  • De inzendingen worden door een vakkundige jury beoordeeld. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
Reageer op artikel:
Snow Leopard Countdown Clock Contest; win een MacBook Pro!
Sluiten